mai 2013 - Lucica Radu

vineri, 17 mai 2013

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine a inceput saptamana trecuta in cadrul Teatrului ACT cu piesa "Solpadeine is my boyfriend", piesa care mi-a placut mult de tot. Daca aveti timp, in zilele urmatoare mai au loc doua spectacole pe care ar fi frumos sa nu le ratati. Festivalul dureaza pana pe data de 10 iunie!

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine va oferi publicului bucurestean, in premiera, 5 piese scrise si montate in spectacol in cadrul atelierului de scris si dramaturgie Scrie despre Tine. Toate cele 5 piese sunt inspirate din povestile reale ale autorilor lor. Scenariile au fost prezentate prima data publicului in seria de lecturi publice a Lunii Scrie despre Tine ce a avut loc in Bucuresti, in primavara anului trecut.
Programul zilelor urmatoare al Festivalului de Teatru Independent Scrie despre Tine cuprinde  o piesa in lectura publica – Camera unde ploua de Olivia Oancea - si premiera unei piesei, Io te-am facut, io te omor, de Andreea Lupu. 

17 mai, Io te-am facut, io te omor,  de Andreea Lupu
Cu: Andreea Bibiri, Romeo Tudor/Claudiu Istodor, Sorin Poama, Ilinca Harnut
Teatrul de Arta Bucuresti, ora: 20.15
Intrarea libera

19 mai, Camera unde ploua, de Olivia Oancea
Spectacol lectura in cadrul Festivalului Scrie despre Tine
Cu: Cosmina Stratan, Sorin Poama, Amalia Ciolan, Lucian Iftime, Catalin Alexandru Cicioiu
Carturesti Café Verona, ora 19:00
Intrarea libera

Astept impresii de la voi! Eu zic ca nu o sa va para rau daca mergeti la cele doua spectacole de mai sus. Mai multe detalii despre festival gasiti pe site-ul dedicat acestui eveniment: http://scriedespretine.com/Depeche Mode - Delta Machine - un concert de nota 10

Ma uitam aseara la Dave si incercam sa mi-l amintesc cum era cand am auzit eu prima oara de formatia Depeche Mode....a trecut mult timp de atunci...vreo 20 si ceva de ani. Au trecut mai bine de doua decenii de cand am prins gustul melodiilor lor...si intr-un final am reusit sa ii vad intr-un concert live.

sursa foto: http://ow.ly/l6XqI 

Depeche Mode si Roxette sunt formatiile copilariei mele...mai tarziu spre adolescenta am descoperit Metallica, Rammstein, Bon Jovi sau alti grei ai muzicii internationale. Va dati seama ce emotii aveam aseara...am pasit repede in stadion..multimea de oameni ce trecea pe langa mine simteam ca ma copleseste...stadionul ne astepta....iar noi mergeam din ce in ce mai repede spre el. Am urcat...m-au trecut fiorii...multe energii pozitive in jurul meu...ma simteam un alt om...


La ora 20:50, pe scena au intrat cei pe care nici nu visam acum ceva ani ca ii voi vedea live, deschizand spectacolul cu piesa "Welcome to my world". Au continuat cu :"Angel”,"Walking in My Shoes” şi "Precious”; iar la acordurile piesei "Policy Of Truth” publicul a explodat de bucurie.  Emotii mari...melodii noi dar si melodii de suflet. 45000 de oameni au cantat in cor versurile de la Personal Jesus, iar tu nu te mai simteai mic in acele momente ci te simteai parte dintr-un univers...universul Depeche Mode. Jocuri de lumini, videoclipuri ce rulau in background, voci puternice totul intr-un spectacol marca Depeche Mode.


Bis-ul a fost unul de vis, dupa ce au fost aplaudati de o mare de oameni au mai cantat pentru public:         "Home", "I Just Can’t Get Enough", "I Feel You" si au incheiat concertul cu hit-ul anului '87: "Never Let Me Down Again".

Depeche Mode au plecat de pe scena...iar aplauzele publicului au mai durat minute in sir...Britanicii si-au facut treaba bine, in stilul lor, nimic wow...doar un concert live cu muzica foarte buna. Nu au show a la AC/DC sau Rammstein dar au un spectacol ce merita vazut. Si totusi, AC/DC detine inca recordul numarului de fani adunati la concert. :)

sursa foto: http://ow.ly/l6XqI 

In concluzie, concertul Depeche Mode mi-a adus 2 ore de bucurie si energie pozitiva. :) Voi ati fost la concert? Cum vi s-a parut?

@templatesyard