Webstock 2013 - Lucica Radu

marți, 24 septembrie 2013

Webstock 2013


A mai trecut un an, mai trecem o fila in istoria publicitatii online si ne intalnim din nou la Webstock. Anul acesta organizatorii vor sa ne surprinda din ce in ce mai mult si au pregatit pentru participanti surprize una si una.

Sunteti curiosi sa vedeti ce se intampla acolo? Va invit sa nu ratati editia din acest an a evenimentului WEBSTOCK ce are loc pe 27 Septembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, si promite o zi plina de inspiratie si networking. Evenimentul cuprinde doua sesiuni de conferintetrei micro-evenimente specializate si gala de premiere Webstock Awards. La sfarsitul zilei, Staropramen invita toti participantii la petrecerea organizata cu ocazia evenimentului. 

PARTICIPAREA LA WEBSTOCK 
Au mai ramas putine zile in care poate fi solicitata o invitatie la Webstock 2013. Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in social media si comunicare pot solicita invitatii gratuite pentru micro-conferintele specializate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare. Cei care isi doresc sa participe la eveniment pot solicita o invitatie aici 

Surprizele se tin lant, va las mai jos cateva dintre cele promise de organizatori si partenerii lor, pentru a va starni curiozitatea acestui eveniment :)

VODAFONE
Webstock are o sectiune speciala pe site-ul www.romaniiauinitiativa.ro/webstock, in care participantii isi pot impartasi experientele despre initiativa. Inscrie-ti si tu povestea, pana miercuri, 25 septembrie, si poti castiga un pachet Vodafone Smart Mini si un HardDisk de 500GB. 
Premiul va fi acordat in cadrul galei de premiere Webstock Awards, in urma unui proces de jurizare realizat de catre organizatori si parteneri. 
Mai multe detalii aici

STAROPRAMEN 
La Webstock, Staropramen va aduce un caricaturist talentat care, la fel ca pe faimosul Pod Carol, poate face un portret in doar 2 minute. 
Mai multe detalii aici

BITDEFENDER  
La standul sau din zona expo, specialistii Bitdefender va vor asteapta cu cele mai noi solutii de securitate pentru dispozitive mobile si PC-uri.
Mai multe detalii aici

ZONGA
Impreuna cu Zonga vom realiza playlistul evenimentului dupa preferintele participantilor,  iar fiecare participant va primi un voucher cu abonament gratuit timp de o luna, care ofera posibilitatea de a asculta muzica atat de pe PC cat si de pe mobil.
Mai multe detalii aici

Acestea fiind spuse, cu cine ma vad vineri la Webstock? :)

4 comentarii:

Ness spunea...

Frumos ce vad aici. +1

Lucica spunea...

Multumesc frumos! Imi reiau activitatea in curand, am avut blogul in stand by in ultima vreme. :)

alexandra spunea...

a fost o organizare foarte buna

Desene animate dublate in romana spunea...

A fost o organizare foarte buna !

@templatesyard