Social Media Summer Camp - Iulie 2013 - Lucica Radu

marți, 9 iulie 2013

Social Media Summer Camp - Iulie 2013


Am reusit sa imi rup putin din timpul meu si sa particip la a 5-a editie a SMS Camp organizat de RevistaBiz la Paraul Rece in perioada 4-7 iulie 2013..si BINE am facut. Ne-am adunat aproape 80 de oameni din industria publicitatii si a marketingului intr-un singur loc si am reusit sa schimbam pareri, sa ne contrazicem dar sa ne si bucuram de informatii utile pentru domeniul nostru de activitate. Se zicea candva ca bloggerii, companiile si agentiile nu prea reusesc sa stea toate la o masa, iata ca Revista Biz a reusit sa ne puna pe toti la masa intr-un mediu prietenesc si plin de energii pozitive :).

Am avut parte de networking de calitate, organizare perfecta si oameni faini. Sincer, scriu acum aceste randuri si ma gandesc ce am fi facut acum daca eram tot in Paraul Rece..:). Probabil totul ar fi inceput cu un shot de Jägermeister plimbat pe tava de Ivo si s-ar fi terminat cu mult dans si karaoke. Ca sa rezum in trei #hashtag-uri (pentru cunoscatori) am avut: #bizsmscamp, #facap si #bauau! :D

Pentru cei interesati gasiti prezentarile sustinute in cadrul sesiunilor aici. Poze de la eveniment gasiti la: Andra StegaruRevista BizIonut Teuceanu sau Cristi Dorombach.

Si pentru ca nu putem sa stam prea mult timp despartiti, joi 11 iulie facem o intalnire de follow up cu cei care sunt in Bucuresti. Abia astept sa va revad cu drag!

Ce am omis sa spun, este ca in perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2013, tot la Paraul Rece va avea loc Social Media Snow Camp. Imi doresc sa revin cu drag!

Si ca sa nu uitam pe cei care au dat o mana de ajutor pentru ca acest eveniment sa fie unul de succes, voi mentiona si sponsorii acestei editii: StaropramenCoraAvonDanoneCampofrioUniCreditŢiriac BankCosmoteRomtelecom si Renault.Niciun comentariu:

@templatesyard