Mai multe carti, mai multe sanse cu vALLuntar 2 alaturi de Editura All - Lucica Radu

marți, 5 februarie 2013

Mai multe carti, mai multe sanse cu vALLuntar 2 alaturi de Editura All


Nici nu stiu cand a trecut un an de la prima campanie vALLuntar a celor de la Editura All. Ce este drept, anul trecut era zapada cat casa cand au pornit campania iar acum este aproape primavara afara, chiar daca este tot luna februarie. Probabil ca este in ton cu ceea ce se ofera in urma campaniei. Daca anul trecut au strans ore de voluntariat la doua centre: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities, anul acesta abia se asteapta dezghetarea pamantului pentru plantarea multor copaci :). Editia precedenta a campaniei vALLuntar a avut foarte mare succes, la finalul campaniei cifrele aratau cam asa: 150 de bloggeri implicati, 280 de cărţi citite şi 200 de ore de voluntariat adunate. Ce ziceti, anul acesta depasim cifrele de anul trecut?

Dar, sa va spun despre ce este vorba in noua campanie vALLuntar, anuntata cu surle si trambite de prietenii de la Editura All.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.
Mai multe despre campanie şi modalitatea de participare puteţi citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie - 7 aprilie după cum urmează:
4 -17 februarie - înscrierea în campanie
18 - 24 februarie - trimiterea cărţilor
24 februarie - 23 martie - lectură şi recenzie
25 martie - 7 aprilie - plantarea copacilor

Spor la citit si la scris recenzii! :)

2 comentarii:

noua tigaraelectronica spunea...

este o campanie inspirata!!

Lucica Radu spunea...

da este una foarte inspirata :). S-au inscris 240 de bloguri, sunt curioasa cati copaci or sa fie plantati pana la final! ;)

@templatesyard