ARTmania 2013 - Lucica Radu

luni, 11 februarie 2013

ARTmania 2013


Later edit: Within Temptation a confirmat prezenta la ARTmania! Yey, inca o trupa pe lista #devazut!

Anul acesta, Sibiul gazduieste a opta editie a festivalului ARTmania; festival, ce se va desfasura in perioada 5-11 August 2013.

Pentru mine este unul din festivalurile preferate, muzica buna, activitati culturale interesante, toate intr-un oras minunat - SIBIU! Anul acesta organizatorii ne pregatesc surprize una si una. Concertele se vor desfasura ca deobicei in Piata Mare in zilele de 9 si 10 August. Si avem deja o parte din trupe confirmare pentru festival. Aliniate la linia de start avem urmatoarele: cunoscuta formatie Haggard pe care am vazut-o in 2010 la Bistrita si Orphaned Land, prima trupa de metal cu influente specifice Orientului Mijlociu, trupa pe care am vazut-o in prima zi a festivalului Sonisphere in 2010. ARTmania 2013, aduce in atentia publicului anul acesta inca doua formatii interesante: Amaranthe, noua senzatie suedeza a metal-ului melodic, in premiera nationala si Xandria, o trupa germana de metal simfonic lansata in 1994 cu o solista ce imi aduce aminte de Tarja. :)

De asemenea, in perioada festivalului toti cei care vor purta bratari de acces ARTmania vor putea vizita gratuit  Muzeul in Aer Liber ASTRA - Dumbrava.

Biletele pentru festival pot fi achizitionate de pe shop.artmania.ro, din reteaua Eventim si de pe MyTicket.ro. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi atat pe site-ul festivalului: www.artmaniafestival.ro cat si pe pagina de Facebook dedicata ARTmania: facebook.com/ARTmania.Festival

So, cu cine ma vad in august la ARTmania? :)

Sursa foto o gasiti aici,

Niciun comentariu:

@templatesyard