Bine ai venit 2013! Ramai cu bine 2012! - Lucica Radu

miercuri, 2 ianuarie 2013

Bine ai venit 2013! Ramai cu bine 2012!


La multi ani dragii mei! Sper ca noul an v-a gasit in locuri frumoase, alaturi de oameni frumosi plini de optimism si ganduri marete pentru noul an! Am fost cam aeriana in seara de revelion, deobicei trag linie la ce a fost in anul precedent cu bune si rele si imi planific lucrurile pe noul an insa, finalul de 2012 m-a gasit agitata cu diverse activitati incat nu am apucat sa ma gandesc la nimic...Ora 00.00 m-a prins cu mintea libera...poate e mai bine asa, poate apuc sa ma organizez mai bine acum :)

Acum, uitandu-ma la harta lui 2012 pot spune ca a fost un an plin de adrenalina, lucruri frumoase si mai putin frumoase, dar plin de oameni frumosi alaturi de mine, lucru ce a contat cel mai mult. 2012 pe blog, a insemnat articole mai multe, campanii dragute, am cunoscut oameni frumosi si pusi pe lucruri marete.

Ce asteptari am de la 2013?! In primul rand multa sanatate, un loc de munca constant, proiecte freelance, proiecte pe blog, de make-up sau torturi la comanda :). Oameni frumosi alaturi si calatorii multe :). Am renuntat sa imi fac planuri marete, prefer sa traiesc la maxim fieacare zi asa cum este ea, buna sau mai putin buna.

La voi cum arata anul 2012 in review si cu ce ganduri ati intrat in noul an?!

8 comentarii:

dana patranoiu spunea...

Despre 2012 n-as vrea sa vorbesc prea mult, a trecut cu bune si cu mai putin bune. Pentru 2013 imi doresc intamplari mai demne de povestit, intalniri cu oameni pasionati de ceea ce fac. Si, nu in ultimul rand, proiecte complexe si frumoase prin care sa simt ca las ceva in urma, ca adaug o perspectiva noua vietii...

Irina Bartolomeu spunea...

2012 a fost plin si de bune si de rele; pentru 2013 am multe planuri, sa vedem insa cate voi reusi sa le pun in aplicare. Iti doresc un 2013 excelent!

Lucica Radu spunea...

Multumesc Irina! Si tie un an plin de reusite! :)

Lucica Radu spunea...

O sa fie un an mai bun Dana! Trebuie sa fie! O sa ai multe lucruri frumoase de povestit la sfarsitul anului 2013 :*

Cristina spunea...

Ti-am descoperit de curand blogul, asa ca iti doresc un 2013 plin de povesti faine!

Lucica Radu spunea...

Multumesc la fel Cristina! Un an plin de bucurii si pentru tine! Te mai astept pe blog :)

BlogalInitiative.ro spunea...

Ce multe lucruri frumoase ai facut in 2012:) Multa bafta si in 2013.

Lucica Radu spunea...

mutumesc frumos :)


Sper ca 2013 sa fie un an si mai plin de lucruri frumoase :). Si voi sa aveti un an spornic! ;)

@templatesyard