Craciunul vine pentru toti - #reloadedsmile - Lucica Radu

marți, 27 noiembrie 2012

Craciunul vine pentru toti - #reloadedsmile


In fiecare an, cum se apropie luna decembrie, toata lumea se gandeste doar la Craciun, cadouri, vacante si Revelion. Ne raportam doar la ceea ce se intampla in jurul nostru, uitam uneori sa ne rupem de ceea ce vedem la 2m in jur si sa ne gandim ca in tara asta nu toata lumea are ce sa puna pe masa de sarbatori. Uitam ca sunt copii care nu stiu ce inseamna sa vina Mos Nicolae sau Mos Craciun. Merita si ei o sansa, un zambet, o bucurie...merita si ei sa vada cum este sa vina Mosu' si sa uite pentru cateva minute de lumea urata si de nenorocirile din jurul lor.

Anul acesta o mana de oameni cu sufletul mare vor sa ofere zambete si bucurii unor oameni care nu stiu sa zambeasca prea des. Cand am primit mail de la Ea, cu detalii despre aceasta actiune, am zis ca voi face tot ce pot pentru a ajuta...Dar din dar se face rai...nu conteaza cum ajuti ci conteaza ca ajuti cumva! 

Fabricantii de zambete sau #reloadedsmile este un eveniment care a debutat anul trecut, despre el puteti citi aici mai mult si puteti vedea si poze. Asezamantul social “Sfintii Arhangheli Mihal si Garvril”, din comuna Slobozia de Giugiu gazduieste in momentul acesta copii de la o luna pana la 17 ani, si 5 mame, din care:

14 Baieti: 5 baieti de graditita, 6 elevi in clasele I-IV, 3 elevi in clasa A-V-A; 15 Fete: 2 fetite sub 6 luni; 1 fetita are 1 an; 4 fetite de gradinita; 5 eleve in clasele I-IV, 2 in clasele V-VIII, 1 in clasa a-X-a. Asezamantul adaposteste copii si mame afectati de violenta in familie. Gasiti aici tot istoricul asezamantului- http://alexandrablas.ro/fabricantii-de-zambete-reloaded/ si totodata si lista cu cele necesare celor adapostiti acolo.

Eu zic sa punem mana de la mana si sa ii ajutam pe acesti copii. Fiecare cum poate si cu ce poate. Echipa Fabricantii de Zambete le va duce cadourile pe 15 Decembrie. Iar pentru cei care vor sa doneze sau sa vina pe 15 Decembrie acolo,  puteti sa o contactati pe Andra :), adica Ea pe mail la chiriloiu_andra@yahoo.com .

De asemenea, marti, 4 Decembrie, incepand cu ora 20.00 in Open Pub, Strada Tunari, nr 65, se desfasoara un eveniment de strangere de fonduri. #reloadedsmile este prezentat de Cristian China Birta aka Chinezu si invita pe toti cei care vor sa ofere un zambet celor din Asezamantul Social “Sfintii Arhangheli Mihal si Garvril” sa isi confirme prezenta pe pagina evenimentului, adica aici. Intrarea incepe de la 10 lei, fiecare cat poate sa dea, banii vor fi in totalitate donati. 

Cu cine ma vad marti seara la #reloadedsmile in Open Pub? :)

Sursa foto o gasiti aici.

2 comentarii:

Ea spunea...

Abia astept sa ne vedem marti!!!!

Lucica Radu spunea...

:D si eu :) See u there :)

@templatesyard