Concurs: Castiga o invitatie la Concertul Vunk! - Lucica Radu

marți, 13 noiembrie 2012

Concurs: Castiga o invitatie la Concertul Vunk!


Later edit: Random.org a decis castigatorii celor doua invitatii duble pentru concertul de diseara al trupei Vunk. Castigatorii sunt nr 1 - Daiana si nr 3 - Florina Cristina. Felicitari! 

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, incepand cu ora 20.00, trupa Vunk sustine cel mai grandios concert din cariera lor. In deschiderea concertului ii veti putea asculta pe  Viky Red si Fara ZaharVor urca pe scena alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

Trupa lanseaza, de asemenea si un nou album -  Nimeni nu scapa (fara emotii) - aflat deja pe piata impreuna cu Gazeta Sporturilor. :)

Cornel Ilie, solistul trupei spune ca "suntem superstitiosi, credem ca toate lucururile bune se intâmpla intr-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalenta deoarece este cea mai mare sala din tara in care se poate organiza un concert, este sala care nu impune absolut nicio granita imaginatiei si in care poti face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru ca avem deja niste idei spectaculoase, originale si suprinzatoare. Ne asteptam sa vina 6000 de spectatori care sa spuna la sfârsit "Da, a fost un spectacol bestial". Pentru asta vom munci in urmatoarele 3 luni si asta e cea mai mare multumire."

Cu ocazia acestor evenimente, va ofer 2 invitatii duble, prin tragere la sorti pentru concertul de miercuri seara. Pentru a intra in concurs trebuie sa imi spuneti intr-un comentariu la acest articol, care este piesa voastra preferata din repertoriul trupei Vunk. Puteti sa va inscrieti la concurs pana miercuri, 14 Noiembrie, ora 13.00. Castigatorii vor fi desemnati prin intermediul random.org dupa incheierea concursului, la ora 14.00.

Mai multe detalii despre concert puteti gasi aici si aici.

8 comentarii:

Daiana spunea...

Vunk feat Lora- Prima noapte (din ultima zi)

Roxana-Mihaeala Munteanu spunea...

Ooooh, ce fain ar fi fost!

Lucica Radu spunea...

:( daca nu esti aici ce sa iti fac.... :*

Claudia spunea...

Scapa-ma de ea si 1000

florina cristina spunea...

Scapa-ma de ea!!!!

alexoiu spunea...

Vunk feat Antonia - Pleaca

Mazilu Catalina spunea...

Vreau o tara ca afara!!!!

Lucica Radu spunea...

Multumesc tuturor pentru participare :) Random.org a decis ca invitatiile sa mearga catre Daiana si Florina Cristina. Felicitari dragele mele! Revin cu un mail catre voi cu detalii despre cum veti intra in posesia invitatiilor! :)

@templatesyard