Bun venit pe lume! - o campanie Salvati Copiii Romania - Lucica Radu

miercuri, 7 noiembrie 2012

Bun venit pe lume! - o campanie Salvati Copiii RomaniaStiati ca in România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an?! Pe mine m-a cutremurat aceasta cifra...si simt un gol imens...numai cand ma gandesc la acesti copilasi. Cum am putea sa ii salvam pe acesti micuti? Ce au ei nevoie sa supravietuiasca?

O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi.

Salvati Copiii Romania, prin campania „Bun venit pe lume!” îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe. 

Cum putem ajuta noi?!

Vineri,  9 Noiembrie  All Time Clubbing.com si Kristal Club vor organiza un eveniment caritabil in sprijinul organizatiei " Salvati Copiii Romania ". Banii achizitionati din vanzarea biletelor , vor fi donati in totalitate cauzei "Bun Venit pe Lume ". Costul biletului este doar de 30 ron! Merita sa ii cheltuiti cu intelepciune pentru o cauza nobila!
De asemenea, in noaptea evenimentului All Time Clubbing va transmite live. Poti sa vezi online si live intregul eveniment aici: http://www.alltimeclubbing.com/live-clubbing .

Fa si tu o fapta buna, spune Bun venit pe lume unui suflet de copil!


Niciun comentariu:

@templatesyard