Manuscrisul gasit la Accra, un nou roman de Paulo Coelho - Lucica Radu

joi, 11 octombrie 2012

Manuscrisul gasit la Accra, un nou roman de Paulo Coelho


Din 15 Octombrie vom avea in librarii un nou roman al lui Paulo Coelho - Manuscrisul gasit la Accra.

Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi.


"Manuscrisul gasit la Accra nu este o carte care sa se citeasca pe nerasuflate. Paginile trebuie parcurse pe indelete, iar cartea – pastrata mereu aproape, caci ii va dezvalui de fiecare data celui ce o deschide un nou inteles." (Época)
Cartea a  aparut in Brazilia in luna august intr-un prim tiraj de 100.000 de exemplare. Noua carte a lui Paulo Coelho, Manuscrisul gasit la Accra, este una dintre cele mai asteptate carti ale anului, drepturile de publicare fiind vandute pana in prezent in 29 de limbi. In Italia, cu un tiraj de 200.000 de exemplare, Manuscrisul gasit la Accra urca in top 5 cele mai vandute carti dupa numai 3 zile.
Cartile lui Paulo Coelho sunt traduse in 73 de limbi, publicate in 170 de tari si au atins vanzari de 140.000.000 de exemplare in intreaga lume, iar in Romania de peste 1.000.000 de exemplare.


Pentru cine nu stie, Paulo Coelho este scriitorul cu cei mai multi fani in retelele de socializare: 9,3 milioane de fani pe Facebook si 5,8 milioane de followers pe Twitter. 

Eu abia astept sa o citesc :). Coelho, reuseste mereu sa ma incante cu scrierile sale si sa ma trimita intr-o lume paralela atunci cand ii citesc operele. 

2 comentarii:

Roxana-Mihaeala Munteanu spunea...

Paulo Coelho nu m-a impresionat cu nimic atunci cand am citit "Alchimistul". Nu pricepeam de ce toata lumea adora acea carte si,daca stau bine sa ma gandesc, nici astazi nu inteleg de ce.
Am prins gustul cartilor lui abia cand am citit " Veronica se pregateste sa moara". M-a socat limbajul liber, dar dupa fiecare pagina intelegeam ca de fapt asta e exprimarea vremurilor in care traim si ca ar trebui sa pricep ca nu mai exista cenzura in scrierea cartilor.

Astept sa citesc si cartea aceasta. Oare e scrisa in acelasi stil ce l-a consacrat?

Lucica spunea...

sa citesti Aleph, e profunda dar interesanta... O sa iti pui multe intrebari dupa ce o citesti :)

Nu stiu cum este aceasta scrisa, dar abia astept sa o rasfoiesc :)

@templatesyard