Cum sa te distrezi cu cel mai bun fond de ten - Estee Lauder Double Wear - Lucica Radu

vineri, 12 octombrie 2012

Cum sa te distrezi cu cel mai bun fond de ten - Estee Lauder Double Wear

Estee Lauder, a anuntat lansarea pe piata a treizeci de nuante pentru gama de fond de ten Double Wear. Acum nu cred ca va exista vreo femeie care sa spuna ca nu isi gaseste nuanta ideala pentru tenul ei. De ce recomand acest fond de ten?! Pai sunt multe motive :), va voi impartasi si voua mai jos cateva dintre ele :).

  • este un fond de ten cu acoperire mare, tine loc si de anti-cearcan
  • nu contine ulei dar nici nu usuca tenul persoanelor cu ten uscat
  • rezista mult si bine pe fata, testat pe proprie piele, peste 15 ore
  • este perfect pentru tenul sensibil
  • daca ai venit de la un party si ti-a fost lene sa te demachiezi ( nu recomand, dar se poate intampla), nu risti ca a doua zi dimineata sa ai fata plina de bubite
  • are factor de protectie SPF 10 ( si conteaza foarte mult sa nu te trezesti cu fata arsa dupa o zi de plimbare prin soare)
  • nu se ia pe haine
  • iti uniformizeaza tenul si ii da un aspect natural
Cred ca lista ar putea continua dar ma opresc aici, va las pe voi sa ii gasiti si alte beneficii. Eu il recomand cu caldura, este o investitie pentru voi si pentru sanatatea tenului vostru. M-a distrat la culme unul din spot-urile de promovare pentru noile nuante, vi-l las si voua mai jos sa vedeti ce se mai poate face cu fondul de ten Estee Lauder Double Wear :)
2 comentarii:

Roxana-Mihaeala Munteanu spunea...

Da, e fantastic fondul de ten, insa si pretul ....nu e de neglijat. E drept ca se merita sa faci o astfel de investitie, dar nu pentru a-l folosi zi de zi. Eh, nu toate il avem pe Mirciulica sau ajutoarele lui:P

Lucica spunea...

Pretul este mare dar cand un fond de ten pe care il folosesti aproape zilnic te tine pana la 10 luni eu zic ca isi merita banii, asta pe langa celelalte beneficii ale sale. In conditiile in care pleci dimineata de acasa, ai job unde stai cu ochii in calculator mult si mai ai si o iesire dupa program, si nu ai timp sa iti mai refaci machiajul, crede-ma ca merita.

Mircea mi l-a luat de doua ori, pe post de cadou, cele ce au urmat mi le-am luat singura. :)

@templatesyard