Castiga o invitatie la Status Quo! - Lucica Radu

marți, 16 octombrie 2012

Castiga o invitatie la Status Quo!


Later edit: Random.org a decis castigatorii celor doua invitatii duble pentru maine seara la concertul Status Quo. Astfel cei doi castigatori sunt nr 3 - Micky si nr 1- Mircea G. Have fun!

Astazi, impreuna cu Metropotam va invit la un concurs fulger ce are ca premii doua invitatii duble pentru concertul de maine de la Sala Palatului al celor de la Status Quo. Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Legendara trupa rock, concerteaza pentru prima data in Romania si sunt sigura ca cei care au crescut pe muzica lor vor vrea sa ii asculte live. 


Avandu-si originile in trupa rock The Specters, infiintata la inceputul anilor '60, Status Quo si-a definitivat in 1967 componenta si noua indentitate muzicala. Anii '70 au marcat debutul in forta pentru Satus Quo, trupa lansand mai multe albume si hituri precum "Caroline", "Down, Down" sau "Rockin' All Over the World", ce i-au asigurat prezenta in cartile de istorie a rock-ului britanic.

A fost prima trupa contemporana care a cantat in fata reprezentantilor casei regale britanice, evenimentul avand loc in 1982, in cadrul unui concert caritabil sold-out la care a luat parte printul Charles. Trei ani mai tarziu, in 1985, Status Quo a dat startul concertului Live Aid, piesa "Rockin' All Over the World" devenind imnul evenimentului.

Tradusa in cifre, intreaga cariera Status Quo insumeaza nu mai putin de 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilatii si 77 de single-uri, numarul total de vanzari depasind 120 milioane de unitati. Status Quo si-a petrecut aproape sapte ani si jumatate in clasamentele britanice (415 saptamani), fiind trupa cu cele mai multe albume prezente in British Albums Chart dupa The Rolling Stones.
 Daca vrei sa ii asculti maine seara live pe cei de la Status Quo, trebuie sa imi spui intr-un comentariu mai jos care este melodia ta preferata din repertoriul lor, pana diseara la ora 21.00.

Castigatorii vor fi desemnati prin intermediul random.org dupa incheierea concursului, la ora 22:00.

*Invitatiile le veti putea ridica maine intre 10.00 – 18.30 de la sediul Metropotam: str. Mihai Voda, nr. 1, colt cu strada Ilfov, et 2, reper: In spatele palatului CEC. In caz de ratacire: 0755 144 001

7 comentarii:

Mircea G spunea...

Buna Lucica,
Melodia mea este Cream of the crop

vlad ifrim spunea...

In the army now

Micky spunea...

Buna Lucica
Melodia preferata este In the army now

.bogdan spunea...

ulalaaaaaaaaaa! the party ain't over yet!! right? :P

Ionel iOnelule spunea...

Melodia mea preferata de la Status Quo este "In the army now".
(Numele meu este Coroi Marian, nu aveam cu ce sa postez si din intamplare aveam un cont de gmail).

Lucica spunea...

Va multumesc tutror pentru participare, in cateva minute fac si tragerea la sorti! Bafta tuturor! :)

Bogdan Cazacu spunea...

ulalaaaaaaaa... The Party Ain't Over Yet! corect?! ^_^

@templatesyard