Sandra Izbasa - Campioana Olimpica la sarituri - Lucica Radu

duminică, 5 august 2012

Sandra Izbasa - Campioana Olimpica la sarituri

Dupa cum imi spunea o prietena zilele trecute cand ma agitam si comentam fiecare miscare a baietilor de la scrima, "tu parca esti acolo, atat de tare te consumi!", asa m-am agitat si astazi la finala olimpica la sarituri. Nu, nu am fost la Londra nici azi, cand Sandra Izbasa a intrat ultima in concurs la sarituri si a facut cele mai curate 2 sarituri din toata finala. Am urlat cat m-au tinut plamanii " BRAVO SANDRA!" si-am izbucnit in lacrimi. Sandra ne-a adus a doua medalie de aur la Londra si a opta la total. La numai 22 de ani, Sandra a reusit sa mai ia un aur olimpic dupa cel de la Beijing la sol. Steagul Romaniei s-a inaltat in sala de la Londra, imnul nostru rasuna, Sandra isi abtine lacrimile de bucurie...am scris istoria astazi! Sa fim mandri de ea si de noi ca popor!

Si da, am dovedit inca o data ca avem potential, in ciuda conditiilor grele de antrenament si a efortului financiar pe care trebuie sa il faca fiecare sportiv pentru a putea sa se antreneze. Am demonstrat ca stim sa ne depasim limitele si sa luptam! Daca am avea fiecare in noi macar un sfert din ambitia acestor fete, cu siguranta am realiza multe lucruri frumoase!

Bravo Sandra! Bravo Octavian Bellu si Mariana Bitang! Multumim pentru momentele pline de emotie pe care ni le-ati oferit! Hai Romania! Arata asa bine steagul nostru deasupra celor din SUA si Rusia...

2 comentarii:

elly weiss spunea...

Da. Asa este. Si eu am plans de bucurie :)

Lucica spunea...

macar in sport sa fim buni! :)

@templatesyard