Shin A-lam invingatoare la Londra - Lucica Radu

luni, 30 iulie 2012

Shin A-lam invingatoare la Londra


Nu face nimic daca nu ati auzit de Shin A-Lam, nici eu nu auzisem pana in seara asta. Este o sportiva din Coreea de Sud care a ajuns in semifinale la sabie. Semifinala olimpica care i-a adus numai amaraciune in suflet dupa o nedreptate crunta. Nu este posibil ca la Jocurile Olimpice arbitrii sa faca o gresala mai mare decat capul lor si sa nu o recunoasca. Au uitat sa porneasca cronometrul, astfel ca intr-o singura secunda s-au dat 4 tuse, 3 egale si una pentru nemtoaica Britta Heidemann. Iar la masa verde dupa o ora de negocieri au ajuns la concluzia ca Britta este castigatoare.

Shin A-Lam a pierdut pe nedrept, aproape 20 de ani de antrenamente pentru o medalie olimpica s-au dus pe apa sambetii. Visul, daruiurea si speranta acestei sportive s-au naruit intr-o secunda de catre niste arbitrii incompetenti. E nedrept! Cu siguranta aceast incident va ramane in istorie iar viata de sportiva a lui Shin A-Lam va fi marcata!

Daca nici in sport nu avem fair-play ce pretentii sa mai avem in alte domenii. Trist!

2 comentarii:

Anonim spunea...

am asteptat cu emotie deznodamantul si e foarte trist. si totusi, daca nici la jocurile olimpice nu e fair play, apai unde?
si romanii au fost dezavantajati de arbitrii la multe faze (exemplul lui Dumitrescu, azi, la sabie)
dar multe nu-s corecte...

Lucica spunea...

Trist..mi-a ramas un gust amar...In sport nu ar trebui sa existe asa ceva... :|

@templatesyard