Echipa de gimnastica feminina pe podiumul Olimpic! - Lucica Radu

marți, 31 iulie 2012

Echipa de gimnastica feminina pe podiumul Olimpic!


Cu o echipa formata din cinci fete, ce fac parte din trei generatii diferite, Octavian Bellu si Mariana Bitang au reusit sa se tina de cuvant si sa urce pe podiumul olimpic la Londra. Au reusit sa ia a patra medalie pentru Romania in a patra zi de concurs olimpic, urmandu-i cu succes pe sportivii: Alina Dumitru ( Argint, judo, 48kg), Alin Moldoveanu ( Aur, TIR, pusca cu aer comprimat 10m) si Corina Caprioriu ( Argint, judo, 57kg).

Sunt mandra de echipa noastra de gimnastica si astept cu nerabdare sa le vad  concurand si la individual/aparate. Sunt puternice si stiu ca ne vor aduce aurul olimpic! Il merita pentru tot efortul pe care l-au depus, pentru fiecare zi de antrenamente grele departe de familie si de cei dragi. Aceste fete s-au dedicat sportului pentru a duce numele Romaniei in topul tarilor cu cei mai valorosi sportivi, din pacate insa Romania nu le ofera nimic, in afara de un nume. Dar, sa nu incepem cu politica aici ca nu mai terminam, sa ne bucuram ca am reusit sa ne mentinem in primele trei tari de pe podiumul olimpic fara nicio pauza din 1976.

De asemenea, consider ca merita felicitata si echipa Statelor Unite ale Americii, care a reusit sa ia aurul olimpic cu o echipa foarte buna!

Niciun comentariu:

@templatesyard