Concurs: Moda...make-up...fotografie - Lucica Radu

duminică, 8 aprilie 2012

Concurs: Moda...make-up...fotografie

Cand erati mici mergeati la studio sa faceti poze cu familia? Eu am cateva poze pe acasa facute in studio. Ce rudimentar si sec aratau...dar totusi te ajutau sa imortalizezi momente frumoase ale vietii. Stiti cum e atmosfera intr-un studio profesionist acum?

E totul relaxant, luminos si primitor. In timp ce savurezi o cafea buna si rasfoiesti revistele de moda de pe masuta, make-up artistul te aranjeaza pentru sedinta foto perfecta. Iti alegi singura hainele pe care vrei sa le porti si apoi incepi sa flirtrezi cu aparatul de fotografiat ( nu cu fotograful :P).

Vrei sa incerci si tu o experienta unica? Vrei sa ai poze realizate de un fotograf profesionist? Nu trebuie decat sa imi spui de ce iti place sa pozezi intr-un comentariu la acest articol si poti castiga prin tragere la sorti unul din cele trei vouchere in valoare de 200 ron pe care studioul Marcel Cristocea Photography le pune la dispozitie pentru voi.

Daca vrei sa vezi ce minuni poate face cu aparatul sau poti vedea o parte din lucrari pe pagina sa de Facebook sau pe site-ul MarcelCristocea.ro


Nota: Concursul tine pana pe 16 aprilie ora 23.59. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org si vor fi anuntati in cursul zilei de 17 aprilie 2012. Se ia in considerare un singur comentariu pentru tragerea la sorti.

6 comentarii:

Jteph spunea...

E foarte simplu răspunsul la întrebarea ta: "De ce îţi place să pozezi?" - pentru că mă adoră camera :) şi diferenţa dintre o poză şi o fotografie nu o face aparatul foto ci fotograful.
Succes tuturor.

2na spunea...

Cred ca pozez din curiozitate: este surprinzator cum un bun fotograf reuseste sa te prezinte altfel fata de modul in care te vad ceilalti, sa vada ceea ce oglinda iti ascunde chiar si tie.

Sabina spunea...

pentru ca mi s-a spus ca sunt fotogenica, pt ca ma distrez si ma simt bine, pt ca vad o alta Sabina in poze, pentru ca sunt fascinata de efectul fotografiilor, pt ca apreciez enorm munca din spatele unei poze :)

Lucy in the sky with diamonds spunea...

Pentru ca mereu pozez cu haine facute de mine si sunt foarte mandra de ceea ce creez!

Lucica spunea...

Multumesc frumos pentru participare.
Castigatorii concursului sunt: 2na, Sabina si Lucy in the sky. Astept un mail de la voi pe lucica.radu@gmail.com pentru a va spune cum intrati in posesia voucherului.

Sabina spunea...

Multumesc mult si felicitari si celorlalti castigatori :)

@templatesyard