Despre Facebook Messenger si nu numai - Lucica Radu

marți, 6 martie 2012

Despre Facebook Messenger si nu numai


Crezi ca Yahoo Messenger o sa piarda multi adepti in fata noului si mult asteptatului Facebook Messenger for Windows? Asa cum MSN a pierdut multi adepti in Romania atunci cand Yahoo a intrat pe piata asa este posibil sa piarda si cei de la Yahoo o parte din adepti, dar nu pe toti. Nu toti prietenii nostri de pe mess sunt si pe Facebook si spre surprinderea multora mess-ul va mai sta in picioare o perioada lunga de timp.

Ce le va lua locul acestora vor fi programele care vor integra cat mai multe programe de socializare intr-unul singur. Eu deja folosesc unul care integreaza aproape toate retelele de socializare ( Yahoo, MSN, Google Talk, Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo Mail, LinkedIn) si sunt destul de multumita de el, si anume: Digsby. Un alt program cu care m-am mai jucat intre timp este Yoono.

Voi ce credeti? Cum va arata viitorul in materie de "messenger"?

2 comentarii:

Roxana Munteanu spunea...

Cu siguranta Yahoo va pierde mult in fata celor de la Facebook, daca acestia din urma vor sti sa speculeze momentul si daca vor lua in calcul parerile userilor. Sa nu uitam ca au fost multe pareri contra Timeline-ului. E drept ca pe multi dintre noi, noul sperie. Sa speram ca Facebook messengerul va fi cu mult mai bun decat Yahoo messenger, atat ca layout, dar si ca functionalitate. Ne auzim in noua era tehnologica! kiss-tech!

Lucica spunea...

vom vedea...ce va fi :)Oricum Facebook-ul ne pregateste multe schimbari in urmatoarea perioada ;)

@templatesyard