Bel Ami - short review - Lucica Radu

marți, 6 martie 2012

Bel Ami - short review


Bel Ami, este o noua ecranizare a romanului cu acelasi nume, scris de Guy de Maupassant. Bel Ami, este George Duroy, interpretat de Robert Pattinson, un tanar care isi propune sa isi depaseasca conditia sa de om sarac, trecand de la mansardele mizere in care traise la luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Trecand peste oricine, calcand in picioare oameni si suflete el nu avea decat un singur tel - sa nu se intoarca la saracia din care plecase! Nu mai contau sentimentele reale si nici oamenii care l-au ajutat intr-un anumit moment. El isi joaca propriile carti asa cum considera el mai bine. Iar atunci cand este incoltit risca totul pentru a cadea tot el in picioare.

Filmul este plin de intrigi, amor pasional, politica si lux. Cu siguranta detaliile descrise de autor in carte au fost omise, dar filmul trebuie sa redea cat mai multe emotii si intrigi in doar 102 minute. Daca IMDB, coteaza filmul ca fiind unul de 6.7, eu l-as cota la un 7.2 :), poate sunt eu mai indulgenta.P.S. Multumesc Unica pentru o seara de luni frumoasa!
2 comentarii:

Szasz Sebes Paul spunea...

Pare sa fie fain!

Lucica spunea...

yup! Merita vazut :)

@templatesyard