Fii informat! - Lucica Radu

duminică, 26 februarie 2012

Fii informat!


Ce s-ar intampla daca medicii nu ar fi la curent cu toate noutatile?! Ce s-ar intampla daca soferii nu ar stii regulile de circulatie?! In orice domeniu trebuie sa cunosti toate nouatile, indiferent ca esti sudor, make-up artist, inginer sau specialist in comunicare... Raman surprinsa de oameni ce nu isi dau interesul pentru domeniu in care lucreaza... si spun mereu ca nu ii intereseaza...sunt blocati in trecut...nu sunt deschisi la nou...atunci de ce mai lucreaza in domeniu?!

Am fost mereu impotriva indoparii cu informatii fara a le gandi si analiza. Am trecut de etapa in care profesorul ne baga pe gat o teorie si noi trebuia sa o inghitim ( nici atunci nu inghiteam toate prostiile!) La scoala eram obligati sa invatam definitii si teoreme precum papagalul...acum avem oportunitatea sa ne selectam informatiile importante..dar stim sa fim informati?!

Suntem precum un burete trebuie doar sa vrem sa absorbim informatiile din jurul nostru. Selecteaza informatia si retine tot ceea ce te ajuta mai departe in viata! Fii informat daca vrei sa progresezi!

Tu cum iti selectezi informatia?

Niciun comentariu:

@templatesyard