We bought a zoo! - Lucica Radu

joi, 26 ianuarie 2012

We bought a zoo!


Am infruntat viscolul si nametii din capitala si am onorat invitatia oferita de cei de la Cinema City la avanpremiera filmului "We bought a zoo". Un film in regia lui Cameron Crowe cu Matt Damon in rolul principal.

O poveste sensibila, pe alocuri comica a unui barbat care s-a trezit singur cu doi copii dupa ce frumoasa lui sotie a murit rapusa de boala. In incercarea de a trece cu brio peste pierderea suferita a facut o schimbare majora in viata lui: a demisionat si a cumparat o casa in padure rupt de lume, casa ce s-a dovedit a fi o fosta gradina zoologica. Povestea continua cu incercarile lui de a pune gradina zoologica pe picioare, de a-si da din nou frau liber sentimentelor si de a avea o relatie exemplara cu cei doi copii ai sai. Daca a reusit toate acestea va las sa descoperiti singuri vizionand filmul. Eu zic ca merita pe deplin doua ore din viata voastra!


We bought a zoo, nu este doar un film este o lectie de viata despre iubire si respect. Din aceasta lectie am invatat un lucru important, si anume: 
“Sometimes all you need is twenty seconds of insane courage. Just literally twenty seconds of embarrassing bravery. And I promise you, something great will come of it.” – Benjamin Mee


Niciun comentariu:

@templatesyard