Campania vAlluntar - Lucica Radu

marți, 31 ianuarie 2012

Campania vAlluntar


Cei de la Editura All au inceput anul cu o campanie care sprijina atat voluntariatul cat si pasiunea pentru lectura. De ce vAlluntar?

Pentru ca au vrut sa uneasca pasiunea pentru citit cu voluntariatul. Pentru fiecare recenzie de carte scrisa pe blog-uri, echipa editurii All va face 15 minute de voluntariat. De asemenea, fiecare comentariu valoreaza inca 3 minute de voluntariat. Ce ziceti...suna bine? Atunci, sa va mai spun cate ceva despre cum se desfasoara campania :).

In perioada 24 ianuarie - 16 martie, Editura All pune la dispozitia bloggerilor gratuit orice carte de pe www.all.ro. Tot ce trebuie sa faca, este sa scrie pe blog-ul personal o recenzie despre cartea respectiva. Detalii privind regulamentul campaniei gasiti aici.

Ce declara organizatorii campaniei despre aceasta initiativa, va las un pic mai jos.
“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.
Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copii zâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, de bine şi de bucurie”, a declarat vicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser. ( Sursa aici)
Eu abia astept sa imi vina cartea si sa ma apuc de citit :). Spor la citit dragii mei!

Niciun comentariu:

@templatesyard