Investeste in viitorul copiilor defavorizati! - Lucica Radu

marți, 13 decembrie 2011

Investeste in viitorul copiilor defavorizati!

Ajunul Craciunului bate la usa... colindele incep sa rasune peste tot, luminitele au impanzit orasul iar nebunia cadourilor de Craciun i-a cuprins pe toti cu mic cu mare. In vremea copilariei mele, in luna decembrie pregateam rolurile pentru serbare si repertoriul de colinde... Acum...multi copii nici nu stiu ce sunt acestea...fie din lipsa de interes a educatorilor si invatatorilor, fie din lipsa unei familii...


Din pacate in fiecare colt al lumii sunt copii care nu stiu ce inseamna caldura unui camin sau cadourile lui Mos Craciun. Mi-ar placea sa pot sa ii ajut pe toti, sa le pot oferi multe zambete si bucurii....dar nu am cum...


Pentru toti acesti copii, UNICEF si asociatia Savati Copiii, alaturi de IKEA organizeaza si anul acesta Campania Jucariilor de Plus cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Nu trebuie sa donezi nimic...nu iti cere nimeni niciun ban in plus..Singurul lucru pe care trebuie sa il faci, este sa cumperi o jucarie copilului tau sau oricarui copil din jurul tau caruia ii vei oferi un dar de Craciun. 
Pentru fiecare jucarie pe care o cumperi de la IKEA, magazinul doneaza 1 euro catre UNICEF si Salvati Copiii. Pana pe 24 decembrie poti ajuta copiii aflati in dificultate sa aiba un viitor mai bun. Banii stransi vor fi investiti in proiecte educationale, precum Viitorul Copiilor Incepe la Scoala.


Investeste in educatia copiilor, merita sa aiba parte de o copilarie normala si de o educatie adecvata! Daca vrei sa mai faci o fapta buna, poti dona jucariile cumparate unor camine de copii.

Niciun comentariu:

@templatesyard