Casatoria...iubirea si nebunia - Lucica Radu

luni, 9 ianuarie 2012

Casatoria...iubirea si nebunia


Acum o luna circula o veste de-adreptul "socanta" cum ca dragostea este considerata boala...wow...o stire extraordinara si slab documentata....deci fara niciun rost. Atat timp cat pe site-ul OMS ( Organizatiei Mondiale a Sanatatii)  nu era mentionat nimic..nu e valida...Oricum este o tampenie sa consideram dragostea o boala...iar punctul meu de vedere este acelasi de ani si ani - dragostea este relativa...


Casatoria, este utila si necesara in momentul in care apare un copil...Este ceva care vine de la sine si atat...Legalizezi o relatie printr-o hartie care nu trebuie sa schimbe cu nimic ceea ce simtiti voi intre voi. Nu imi plac nuntile mari...nu suport miresele isterice si nici nu agreez situatia in care familia te impinge de la spate sa te casatoresti. Dupa ce le faci pe plac cu casatoria or sa aiba alta problema: Dar copii cand faceti, mama? Fiecare cum isi asterne asa doarme, toti ne stim limitele si stim cum vrem sa traim...si cand vrem sa demonstram anumite lucruri...le demonstram fara a mai gandi prea mult.

Sunt cupluri care s-au casatorit dupa 3 saptamani si au casnicii fericite si dupa 30 si ceva de ani...sunt cupluri care s-au casatorit dupa 15 ani  de relatie si au divortat dupa un an... Spuneti-mi si mie unde a aparut problema...de ce la unii merge si la altii nu? Uitam de noi, de prieteni si de tot ce ne inconjoara atunci cand suntem intr-o relatie...Este normal? Si atunci cand realizam cat suntem de dependenti de cel de langa noi iar comuncarea in relatie este din ce in ce mai slaba...o luam la fuga...Este ideal sa gasesti in partenerul de langa tine atat un prieten cat si un iubit...dar de multe ori lucrurile nu se rezuma doar la 2!

Recunosc ca sunt destul de independenta si jur ca nu as rezista langa cineva care sa imi spuna ce sa fac..sau sa ii cer voie sa fac anumite lucruri...Nu stiu daca e bine ca mine sau nu...dar pentru mine independenta mea psihica e foarte importanta....Socoteala dai parintilor pana la 18 ani...dupa este treaba ta ce faci cu viata ta...deci nu vad de ce trebuie sa dai socoteala partenerului de viata....Informezi nu ceri voie :)! ( cred ca as putea face o campanie cu acest titlu :)) )

Si revenind la discutia privind iubirea....este o boala sau nu?


4 comentarii:

RBE Television spunea...

Din punctul meu de vedere Nu ! dar sunt forme care determina specialistii sa zica altceva.
Eu zic si de o mie de ori pe zi Te Iubesc si nu inseamna ca am devenit peste noapte nebuna!

Dar sunt si zile in care nu iubesc decat o singura fiinta si in alte zile iubesc altfel , da dragostea si iubirea sunt relative si se impletesc perfect cu bioritmul personal!

Lucica spunea...

Cat de frumos ai spus:) - dragostea si iubirea sunt relative si se impletesc perfect cu bioritmul personal!

E bine ca nu sunt singura care crede ca dragostea este relativa :)

Multumesc de vizita :).

Mihaela Nistor spunea...

Dragostea e frumoasă, și nu e o boală! Te poți bucura de ea atâta timp cât fiecare îl respectă pe celălalt!

Lucica spunea...

Asa este Mihaela... :)Multumesc frumos de vizita!

@templatesyard