Prin blogosfera cu Autonom - Lucica Radu

marți, 22 noiembrie 2011

Prin blogosfera cu AutonomAutonom a inceput sa se implice in sustinerea bloggerilor de anul acest prin doua actiuni frumoase, una in Sibiu si una in Cluj. #prinSibiulmeu cat si ClujBrandsTour au fost doua evenimente organizate de bloggeri pentru a descoperi cele doua orase. Consider ca implicarea celor de la Autonom a fost foarte utila si de asemenea cred ca acest tip de campanie poate fi extinsa si la alte orase din tara. Mi-ar placea foarte mult sa existe campanii pentru fiecare oras resedinta de judet din Romania, cred ca avem ce vizita in fiecare dintre ele.


Pentru mine fiecare loc din tara asta este frumos...si cred ca merita atentia cuvenita. Desi, aparent Autonom si blogosfera nu par a avea un numitor comun se pare ca cele doua campanii au facut vizibil acel numitor comun. Pentru ca parteneriatul dintre blogosfera si Autonom sa fie unul functional si sustenabil pe termen lung trebuie sa fie depus efort din partea ambelor parti si pun pariu ca vor iesi proiecte cel putin la fel de frumoase ca cele desfasurate la Sibiu si Brasov. Masini sunt...bloggeri pasionati sunt...let's go!


Autonom este cunoscut in Romania ca lider in domeniul serviciilor de inchirieri masini, avand o retea de 33 de centre de inchirieri in 23 de orase si un parc auto de peste 800 de autoturisme noi. Ceea ce este cu adevarat important este ca indiferent ca este vorba de serviciile pe care le ofera sau de implicarea in diferite campanii Autonom este mereu un partener serios si de incredere. Nu stiu daca are in plan si alte campanii  care sa implice blogosfera sau lumea 2.0 cum ni se mai spune dar stiu sigur ca daca o va face se va implica serios si nu se va lasa pana nu vor avea rezultate foarte bune.


Nota: Acest articol este scris pentru SuperBlog 2011, etapa nr 24.

2 comentarii:

Teuvo Vehkalahti spunea...

Greetings from Finland. This blog is nice to explore, through other countries, people, culture and nature. Come and you look at pictures Teuvo blog and tell all your friends that they too would look Teuvo photos to your country's flag would rise higher than the blog my flag collection. Thank you Teuvo Vehkalahti Finland

Lucica spunea...

Thanks for your visit! I'll visit your blog too. :)

@templatesyard