AMD Eyefinity - Lucica Radu

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

AMD EyefinityAMD ne surprinde mereu cu tehnologii de ultima generatie, iar tehnologia AMD Eyefinity este de-a dreptul surprinzatoare.

Ce poate face aceasta tehnologie, am sa incep sa va explic acum in cateva cuvinte :). Avand iesiri pentru mai multe monitoare independente, tehnologia AMD Eyefinity ofera capabilitati grafice inovatoare. Pentru pasionatii de gaming aceasta tehnologie este precum diamantele pentru femei. Sa va explic si de ce:
-  pentru jocurile de strategie poti avea o imagine de ansamblu al jocului si poti controla totul in timp real
- daca esti pasionat de jocurile cu impuscaturi ( shooter games) poti sa iti detectezi inamicii din timp, sa reactionezi in timp util si sa traiesti mai mult timp in joc.
- daca iti plac simulatoarele de zbor si bataliile in aer, afla ca AMD Eyefinity te ajuta sa vezi avioanele inamice datorita unei bune vederi laterale.
- iar daca Need For Speed este jocul tau preferat afla ca poti sa elimini unghiurile moarte si sa ai un simt sporit al vitezei.Poti fi mult mai productiv testandu-ti abilitatile de multitasking lucrand in paralel pe mai multe monitoare simultan, optimizandu-ti timpul mult mai bine. Nu mai pierzi timpul schimband aplicatiile intre ele - ALT+TAB la infinit :). Astfel, ajuta la imbunatatirea preciziei si a vitezei fluxului de lucru. Totodata, reduce oboseala ochilor si creste satisfactia muncii. 


Timpul tau liber poate fi mult mai incitant cand vei vedea cate poti face cu tehnologia Eyefinity. Poti sa vizionezi filme sau meciuri de fotbal pe un ecran, in timp ce poti naviga pe net sau sa scrii pe blog pe alte trei monitoare. Ce ziceti de aceasta nebunie, v-ar placea sa va distrati asa acasa? Poti aduce sala de gaming sau cinematograful la tine acasa, totul in confortul caminului tau... 


Nota: Acest articol este scris pentru SuperBlog 2011, etapa nr. 27.

Niciun comentariu:

@templatesyard