Specialist in.... - Lucica Radu

miercuri, 5 octombrie 2011

Specialist in....


Mi se pare doar mie sau din ce in ce mai multi copii abia iesiti de pe bancile facultatii de 3 ani, nerecunoscuta fara un masterat alaturi se cred specialisti in ceva. La naiba, eu stiam ca specializarile le obtii dupa ceva ani in campul muncii...Mai nou toti ies specialisti si antreprenori din scoala...Avem noi vreo scoala de antreprenori in tara asta si nu stiu eu?

La naiba cu toata scoala asta...daca pot sa fac o afacere de doi lei pe spatele parintilor de ce sa ma angajez...de ce sa nu fiu eu propriul meu sef?

Tu in ce esti specialist?

4 comentarii:

Allesssia spunea...

Eu-s specialist in aberat pe bloguri. E bine?:P


Sis, ai dreptate. Partea nasoala e ca ai batai de cap cu astfel de tineri. Cred ca ei cunosc,stiu tot si ceilalti trebuie sa invete de la ei si nu invers. Pacat. Intr-un fel sau altul si angajatorii sunt de vina. Multi cauta tineri cu experienta. Mi se pare un pleonasm. Tanar si experienta??? Experienta o capat cand dorm? Daca ai experienta si nu mai esti asa tanar tot nu e bine.Poate ca robotii sunt mai buni ca noi. Aia ar putea arata f bine si peste 20 de ani si le poti face update oricand.

Lucica spunea...

:)) e bine sis..buna si functia asta!

da, tineri cu experienta- pleonasmul intregii natiuni. Problema mai mare este cand vezi ca la 20 ani el este Specialist in...ceva. O avea tara asta cateva genii...dar nu cred ca sunt atat de multi :|

Allesssia spunea...

tu esti specialist marketing (sssht!esti!!)
eu.....eu-s specialist in tinut nervii in frau 9 ore/zi. candva sper sa ajung si eu specialist in ceva mai serios

Lucica spunea...

mda...la capitolul nervi in frau sunt campioana :) Iar partea cu specialistul in marketing mi-am castigat-o in vreo 4 ani si ceva de cand lucrez in domeniu :)

@templatesyard