Misiune la Paris - Lucica Radu

miercuri, 26 octombrie 2011

Misiune la Paris


Este o situatie cu totul speciala, iar problema ivita nu poat fi rezolvata decat de Lucille, personajul principal al acestei misiuni. Lucille este trimisa special la Paris pentru aceasta misiune.

-         Ea are la dispozitie 1 zi pentru a rezolva unul dintre cele mai importante cazuri pe care le-a avut pana acum: salvarea Frantei si implicit a lumii. 
L    Lucrurile cele mai de pret din bagajul ei sunt o tableta ASUS Transformer si o tastatura slide ce se poate atasa tabletei.
-         
           Atetrizand la Paris ea trebuie sa gaseasca mesagerul si sa intre in posesia cardului de acces ce ii dadea permisiunea sa intre in cladirea companiei unde se afla softul ce putea distruge intreaga natiune.
-          Pentru ca nu stia de unde sa porneasca in cautarea mesagerului, ea foloseste tableta pentru a gasi cel mai cunoscut loc in Paris – Notre Dame. Si pentru ca nu stie franceza, comanda dupa tableta cu acces la net un taxi. Softul pe care il detine ii traduce automat textul. In 2 minute, taxiul soseste. Tableta vorbeste in franceza si ii spune soferului: Au Notre Dame, s’il vous plait.
-          Lucille ajunge in fata catedralei. In cateva minute, un batran apare si o intreaba daca este ea. Tableta ii traduce in engleza iar ea confirma. Primeste cardul de acces dupa ce fiecare dintre ei a confirmat codul secret (transformer). Accesand site-ul companiei unde trebuie sa ajunga si vizualizand portretul tradatorului, Lucille introduce rapid cu ajutorul tastaturii coordonatele, transmitand la baza locatia unde se afla.
-          Ia din nou taxiul dar acesta o duce intr-un loc gresit. Nestiind unde a ajuns, ea introduce datele inregistrate de tableta iar ruta corecta apare din nou.
-          Ajunge la poarta de acces a companiei. In curte il zareste pe barbatul care scotea soft-ul din companie cu ajutorul unei tastaturi slide (tastatura de la tableta). Da cheia de acces dar trebuie sa spuna un cod pentru a intra in interiorul companiei. Tableta reactioneaza imediat si confirma codul dupa cateva secunde.
-          
       Lucille a intrat. Intre timp barbatul a disparut.
-          Tableta detecteaza sursa si ii arata locatia barbatului. Inarmata, ea pleaca in cautarea lui. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in posesia slide-ului. Avand amandoi acelasi slide, intr-un moment de neatentie, Lucille schimba dispozitivul cu al iei si pleaca.
-          Gardienii o detecteaza. Ea fuge. Doar la o simpla atingere, tableta ii detecteaza cea mai apropiata cale nepazita de a iesi de acolo. Acum totul depinde de ea! Fuge, fuge, ajunge la poarta. Iese. Subit tableta detecteaza prezenta unei masini. Se urca in masina, si pleaca.
-         Se opreste, verifica slide-ul. Tot soft-ul este acolo. Accesand server-ul companiei descopera ca nu a mai ramas nici o parte a softului acolo. Respira usurata. Porneste masina, tableta ii arata unde o asteapta avionul.
-          Ajunge cu bine la avion. Se urca si decoleaza spre casa. Vive la France ! exclama tableta. Lucille spune: Qui, vive la France et le monde!
   
      Nota: Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2011, etapa 10.


 


Niciun comentariu:

@templatesyard