Linistea din interiorul unei Toyota Yaris - Lucica Radu

duminică, 23 octombrie 2011

Linistea din interiorul unei Toyota Yaris


Cine a zis ca doar reprezentantii sexului tare sunt capabili sa vorbeasca despre masini ?! Sunt sigura ca multe femei se pricep la fel de bine la acest aspect..iar cand vine vorba de confort in trafic, cred ca nimeni si nimic nu ne poate intrece.

Astazi voi vorbi despre Toyota...de ce Toyota..simplu, pentru ca este unul din brandurile care imi place foarte mult. Masina sigura, verde, dinamica, eleganta si confortabila.Iar Toyota Yaris este tot ceea ce iti poti dori pentru traficul nebun din capitala noastra scumpa si draga...care in trecut era cunoscuta sub denumirea de "Micul Paris"...

Bucuresti, dimineata la prima ora, drumul anevoios spre birou....Imi umplu cana cu cafea, imi iau haina, geanta si cheile si cobor spre masina. Ma asez confortabil in scaunele perfecte pentru coloana mea "dureroasa", imi asez cana de cafea in spatiul special creat pentru aceasta, pornesc radioul pe Rock FM si imi conectez telefonul la sistemul multimedia Toyota Touch&Go si pornesc la drum.

Aglomeratie mare pe strazile orasului, dar nu e nicio problema. Apuc sa-mi savurez cafeaua la stopul de la Mosilor pe care l-am prins a 3-a oara si chiar daca sunt in intarziere, pot sa rezolv primele task-uri ale zilei dand cateva telefoane. Nu risc sa primesc amenda de la "nenena politistul" pentru ca tin telefonul la ureche, deoarece pot vorbi foarte simplu la telefon prin intermediul masinii mele. Pot sa trimit si sms-uri cat stau la stop, dar prefer sa sun. Ceea ce nu stiti insa despre masinuta mea Toyota Yaris este ca are un consum minim de combustibil ceea ce ma ajuta mult sa-mi salvez banutii pentru diferite alte lucruri pe care le pot achizitiona din mall si nu de la benzinarie :). Faptul ca are emisii de noxe reduse este lesne de inteles inca din primele randuri ale acestui articol in care am mentionat ca Toyota este verde.

Si cum sa nu treaca timpul usor in noua Totyota Yaris cand ai atatea facilitati?! Ce zici, ai incerca noul Yaris? ( Si sa va mai spun un secret...incepand cu anul 2012 Toyota Yaris va avea si o varianta Hibrid! )

Nota: acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2011, etapa 8.


Niciun comentariu:

@templatesyard