Jocuri si iar jocuri - Lucica Radu

marți, 18 octombrie 2011

Jocuri si iar jocuri


Pe vremea copilariei mele ( wow, cum suna asta ) jocurile preferate erau: frunza, 9 pietre, de-a v-ati ascunselea, elasticul, tara...tara vrem ostasi, bataie cu apa vara si cu zapada iarna si multe alte jocuri pe care le omit acum. De asemenea, ne jucam Piticot sau Nu te supara frate si urmaream filme la Diafilm iar cartile de colorat si amintirile lui Creanga ne-au facut copilaria mai frumoasa...Hmm...ce vremuri!

Revenind la zilele noastre, copiii au alte activitati acum..majoritatea jocurilor lor se desfasoara pe calculator. Eu m-am lovit de nebuneala jocurilor pe calculator pe la 18 ani. Eram o gasca de oameni frumosi, tineri si cu chef de viata la un job plictisitor destinat studentilor. Stateam toata ziua in fata unui calculator si introduceam date iar seara ramaneam peste program sa ne jucam..Need For Speed. Nu cred ca vreti sa stiti cum se miscau acele calculatoare, care variau de la 486 la un Pentium 2, insa bucuria noastra era maxima.

Recunosc insa ca am ramas fana a jocurilor de grup - Remi, Mima, Dixit, Mafia, etc, jocurile pe calculator nu au reusit sa ma corupa foarte mult. Ramasesem la stadiul de jucat Need for Speed prin 2002 pana de curand cand o prietena pasionata de astfel de jocuri mi-a facut o invitatie la o cafea. Cafea, care s-a transformat in testarea unui ASUS ROG G74. Nu stiu daca va puteti inchipui ce minuni face sistemul ROG...sa te joci devine mai mult decat o pasiune ci un mod de relaxare, un moment in care timpul sta in loc pentru tine..iar magia jocului te invaluie cu totul. Sa joci Need for Speed Hot Pursuit intr-o lume a sistemelor ROG este tot ceea ce iti poti dori pentru o zi de relaxare.

Daca nu esti fan al jocurilor pe calculator, crede-ma ca daca vei avea sansa sa testezi un sistem Asus ROG, vei uita cu siguranta vremurile in care preferai sa joci Solitaire sau sa pleci la un film chiar daca afara ninge intr-una.

Nota: acest articol este scris pentru SuperBlog 2011, etapa 6.

Un comentariu:

nicu spunea...

mama ce concurs! se pare ca voi lasa eu partidele de casino online cu vecinii. jocurile pe bloguri sunt mai interesante!)

@templatesyard