O viata poate depinde de tine! - Lucica Radu

joi, 29 septembrie 2011

O viata poate depinde de tine!


La indemnul lui Cristi, am decis sa sustin  campania - O viata poate depinde de tine!. Cum viata este cel mai de pret lucru care ne-a fost dat, eu zic ca fiecare din noi ar trebui sa sustina aceasta campanie.


Tu stiai ca 3 din 4 apeluri la Serviciul de Urgente 112 sunt false urgente: 73% din totalul apelurilor inregistrate in perioada ianuarie-august 2011 sunt, practic, apeluri facute in joaca sau accidental de catre cei care suna, doar 27% sunt apeluri reale? Eu nu am crezut ca se poate intampla asa ceva...tinerii sunt inconstienti, nu realizeaza ca poate in alt colt al tarii cineva isi poate pierde viata fiindca ei au tinut linia ocupata la 112. 


La nivel national, judetul Covasna este judetul care a inregistrat cel mai mare numarul de apeluri false (in aceeasi perioada monitorizata de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale) - 86,86% apeluri abuzive. In Bucuresti, 1 din 2 apeluri sunt false (procentul apelurilor abuzive se ridica la 55,6%)


Treziti-va oameni buni...ajutati oamenii sa traiasca! Mai multe detalii despre campanie puteti gasi pe site-ul http://www.salvez.ro/


Si-asa de cateva zile ma tot bate gandul sa fac voluntariat la SMURD, cred ca o sa pun in aplicare acest plan cat de curand. Pana atunci, va rog sa sprijiniti si voi aceasta campanie! Sper ca spot-ul de mai jos sa va dea de gandit macar o clipa...la viata!


Niciun comentariu:

@templatesyard