Romania- tara de analfabeti cu diplome - Lucica Radu

luni, 25 iulie 2011

Romania- tara de analfabeti cu diplome


Am ajuns sa ne mintim ca nu suntem o tara de ratati...oferindu-le o sansa si celor care nu au luat BAC-ul acum sa intre la facultate doar de dragul de a mai face niste bani...fara a ne gandi ca o sa fim o tara de analfabeti cu diplome si pretentii de salarii mari... Am ajuns sa avem tineri care nu stiu sa lege doua cuvinte...nu au bun simt si nu vor sa munceasca. Ce se alege de tara asta? Ne ducem din ce in ce mai in jos si nimeni nu ia nicio atitudine...

Mi-e sila de tot ceea ce vad in jurul meu...De unde atata indiferenta?

7 comentarii:

fatacareaduceploaia spunea...

Cred ca deja sunt multi analfabeti cu diplome,si vor fi din ce in ce mai multi...

Lucica spunea...

Asa este din pacate... :|

Dara spunea...

Lucica, sicer, cu mâna pe inimă îţi spun... eu pe părinţii acestor tineri i-aş lua puţin la întrebări.

Dara spunea...

*sincer

Lucica spunea...

da si eu i-as lua si pe profesori si pe parinti... :|

Allesssia spunea...

Multi parinti n-au nici o vina. Asa cum exista parinti inteligenti cu niste copii prosti, asa exista si parinti prosti cu niste copii inteligenti de nici nu-ti vine sa crezi.

Poate la liceu mai mergi obligat de parinti,dar la facultate te duci daca vrei si poti, nu pentru ca ti-au impus aia de acasa.


Din realitatea pe care o traiesc zilnic as tinde sa cred ca mai degraba nu faci nici o facultate, dar sa pui mana sa inveti o meserie pentru ca vei castiga mult mai bine. Meseriasul care isi respecta munca nu va duce niciodata lipsa de clienti, pe cand tu,cel cu diplome,cursuri si facultati absolvite pe la universitati renumite e posibil sa ramai somer sau sa accepti un salariu nici macar decent doar doar sa mai poti supravietui o luna de zile.

Lucica spunea...

sunt si parinti care isi obliga copiii sa mearga la facultate...sa nu ii faca de ras. Dar, tu ai perfecta dreptate meseriile sunt mult mai apreciate si bine platite decat munca noastra a celor care muncim cu capul si nu depunem efort fizic...

@templatesyard