Judas Priest @Rock the City - Lucica Radu

luni, 4 iulie 2011

Judas Priest @Rock the CityIeri am avut o zi plina de muzica buna...A fost ultima zi a festivalului Rock the City in Bucuresti si cea mai resusita. Vremea a tinut cu noi...ploaia s-a oprit iar soarele nu ne-a incins prea tare tricourile negre :).

In deschiderea festivalului a cantat Metrock si Trooper iar incepand cu ora 17:15 s-a dezlantuit rock-ul in Piata Constitutiei cu cei de la Hatebreed. Nu pot spune ca sunt o formatie pe gustul meu insa nu au sunat chiar rau.
Whitesnake au urcat pe scena in jurul orei 18:45...au cantat mai bine de o ora melodii celebre...iar publicul a cantat in cor cu ei. Am avut parte de un solo de tobe de zile mari, din pacate nu am gasit o filmare de ieri...insa ceea ce voi posta mai jos este fix ceea ce a fost si aseara la Bucuresti...
Melodii precum Is this love, Best Years cat si melodii de pe noul album au tinut publicul in priza. S-a cantat si s-a aplaudat continuu, iar cei de la Whitesnake au parasit scena fluturand drapelul Romaniei.


Asa cum erau si anuntati, la ora 21.00 grei heavy metal-ului au urcat pe scena din Piata Constitutiei...pe o scena plina de lanturi acoperita de un imens banner pe care scria numele turneului de adio- Epitaph. Un concert in care s-au cantat mai bine de 20 de melodii si in care Rob Halford a schimbat peste zece tinute, dupa fiecare piesa isi schimba geaca de piele sau pelerina. Peste 10.000 de oameni au strigat mai bine de doua ore "Priest..Priest..Priest" iar melodia Breaking the Law a fost cantata in intregime de public...un omagiu astfel adus de publicul roman intregii cariere a celor de la Judas Priest. Am avut parte de un spectacol pe masura...tunuri de fum...aruncatoare de foc si jocuri de lasere pe Casa Poporului :). Aproape de final Rob Halford si-a facut aparitia si pe faimoasa motocicleta, nelipsita de altfel din toate concertele lor.


A fost o zi cu totul si cu totul speciala...inca doua trupe mari bifate pe lista concertelor de anul acesta !

6 comentarii:

Chiulica spunea...

Super tare! Rock on, Lu! :)

Lucica spunea...

:D a fost fain :)

Chiulica spunea...

Imi place poza ta :D

Lucica spunea...

multumesc frumos :">

butterfly journal spunea...

Hello rockerita!
am un nou blog
http://jurnalviitorpsihoterapeut.blogspot.com/
petale_de_trandafir

Lucica spunea...

Hello! Super te bag in blogroll :D. Pupici!

@templatesyard