Recenzie de concert- Lake of Tears - Lucica Radu

duminică, 26 iunie 2011

Recenzie de concert- Lake of Tears

Dupa cateva luni de asteptare cu biletele in brate a venit si ziua cea mare...25 iunie 2011..ora 21.00...Arenele Romane...concert Lake of Tears. Dupa o furtuna care am crezut ca nu ne va lasa sa vedem concertul in liniste...am pornit spre locul cu princina... O plimbare prin Parcul Carol inainte de concert m-a umplut de energie...si astfel am intrat sa ascult prima trupa anuntata- Tiarra. Chiar daca afara inca mai ploua lumea a inceput sa se adune in asteptarea celor de la Lake of Tears. Mie concertul Tiarra mi-a placut..sunt si o trupa mai pe gustul meu..baietilor sigur le-a placut sa le vada live pe fetele din trupa ;).

A doua trupa ce a cantat in deschidere a fost- Abigail. Ceea ce m-a amuzat foarte tare a fost mascota trupei, care in contrast cu muzica pe care o canta acestia era o maimuta de plus foarte simpatica :).

Vremea a tinut cu noi..ploaia s-a oprit...iar publicul din ce in ce mai numeros si nerabdator astepta intrarea pe scena a celor de la LoT. In jurul orei 21.00 cei de la LoT au intrat pe scena in acordurile energice ale piesei “Taste of Hell“.
Daniel Brennare (voce şi chitară), Mikael Larsson (bass), Johan Oudhuis (tobe) şi Fredrik Jordanius (chitară) – aceştia sunt cei patru oameni care timp de două ore m-au incantat atat pe mine cat si pe ceilalti spectatori cu melodiile lor. O atmosfera frumoasa...pe care cei de la LoT au stiut sa o intretina...Au salutat si au multumit in romaneste...ba chiar au urat "Noroc" celor ce beau bere. Pe la jumatatea concertului am avut parte de o surpriza inedita...o cerere in casatorie live pe scena celor de la Lake of Tears pusa la cale de cei de la Project Events si de managerul trupei Lake of Tears, alaturi de viitorul mire :). Detalii mai multe despre acest moment au surprins cei de la InfoMusic.

Una peste alta a fost o seara de neuitat...am mai bifat un concert pe anul acesta. Saptamana viitoare ne vedem la Rock the City in ziua 3 la Judas Priest. Urmeaza in august- ArtMania la Sibiu si in noiembrie Iced Earth la Bucuresti :) ( bilete proaspat achizitionate ;) ). 

 

3 comentarii:

edu.fx. spunea...

i really really really don,t like LoT,cu exceptia unei piese. forever autumn. bine k n,am asc decat vreo 3,dar ma enerveaza rockul.

Lucica spunea...

fiecare asculta ce ii place.... ;)

Chiulica spunea...

Taste of Hell rocks!!! \m/

@templatesyard