Cum iti dai seama ca esti incuiat? - Lucica Radu

marți, 3 mai 2011

Cum iti dai seama ca esti incuiat?


Scuzati-mi limbajul academic..insa am dat de atatia incuiati in lumea asta a comunicarii..de ma intreb oare de ce s-au apucat sa lucreze in acest domeniu in care trebuie sa fii deschis la nou si la toate oportunitatile ce ti se ofera?! Mai bine se duc la mall sa vanda haine...sau sa faca contabilitate daca se vor conservatori...

Consider ca este loc in lumea asta pentru fiecare om...unii sunt nascuti sa fie tamplari altii sa fie regi, unii pot fi doar simplii manegeri iar altii sa fie liderii unei intregi natiuni. ( daca o sa imi spuneti ca managerul este acelasi lucru cu leader-ul, promit ca va explic si diferenta dintre acestia intr-un post viitor).

Poate nu suntem noi de vina 100% ca nu stim sa ne alegem meseria ( pentru ca scoala nu te consiliaza in acest sens, iar parintii au visat sa devii medic) insa uneori trebuie sa iti analizezi singur competentele, daca poti fii sincer cu tine macar o data ar fi perfect. Ar trebui sa ne facem o analiza SWOT de cateva ori in viata, eu zic ca nu strica.

Tu te-ai impiedicat de "incuiati" in domeniul tau de activitate?

9 comentarii:

sulfur spunea...

eu ma impiedic de incuiati,peste tot :)) . si primul sunt eu, intai ma impiedic cand ma ridic din pat . Dar ,pe toti zeii inchipuiti ai Olimpului,sunt altii cu mult mai rau ! Mai ales aici la sat. Nu sunt snob,sau cu nasul asa zis 'pe sus', insa e atata prostie in romania,incat daca ar durea, 90% ar tipa cat ii tin plamanii.

Lucica spunea...

daca ar durea am vedea oamenii urland pe strazi...:|

Mădălin Ciortea spunea...

Exista peste tot, sunt oamenii care au trait visul pintr-o imagine uneori idilica despre un anume job, ajung dupa toate eforturile acolo chiar daca nu exista o inclinare sociala, psihica, genetica spre o astfel de meserie.

Lucica spunea...

asa este Madalin...din pacate pentru cei ce vor sa faca o cariera in domeniul respectiv...

Allesssia spunea...

Sa ma repet a nu stiu cata oara?


Hai,sis! Resipira adanc.De ei nu vom scapa ever!

Lucica spunea...

:)) pai tot respir sis...si nu se rezolva nimic...Ma apuc de afacere cu dinamite:))

Dorel spunea...

Nu veti scapa de ei pentru ca voi sunteti singurii responsabili ca ei se afla in viata voastra. Cat despre joburi... cadranul banilor nu este cunoscut de toata lumea. Unii vor munci toata viata pentru cineva, iar altii isi vor face propriile afaceri.

Goda spunea...

"Unii vor munci toata viata pentru cineva, iar altii isi vor face propriile afaceri." Pai unii vor muncii toata viata pentru cineva caci se tem sa iese mai in fata sau nu stiu mai multe, iar ce-i ce au avut parinti milionari sau traiesc in U.S.A. isi fac si propriile afaceri:) ...misto blogul!

Lucica spunea...

:) cam asa este Goda, sa te apuci sa iti faci business-ul tau fara niciun sprijin ese cam greu. Eu inca fac calcule :D.

Multumesc frumos de apreciere :). Te mai astept pe blog!

@templatesyard