Why rock? - Lucica Radu

duminică, 20 martie 2011

Why rock?

De ce imi place sa merg la concerte de muzica rock? Pentru ca ascult muzica live, pentru ca oamenii nu sunt fitosi si culmea chiar sunt oameni civilizati.


In seara asta am fost la Theatres des Vampires in club Wings. Inaintea trupei ce era cap de afis,  am ascultat trei formatii interesante.In ordinea numerelor de pe tricou au fost:


Apotheosis- trupa infiintata in decembrie 2010, au cantat multe cover-uri care au sunat decent insa melodiile lor nu au fost atat de stralucite, sa speram insa ca vor face performante in viitor. Cand ii asculti te duce gandul usor catre Therion insa mai au mult pana cand vor suna ca ei.


Fortress of Faith- o trupa care promite mult, melodii frumoase, voci foarte bune si surprinzatori sunt romani. Nu incearca sa copieze pe nimeni si isi creaza propriul lor stil in gothic rock. Mai multe despre ei aici.


Inopia- o trupa foarte charismatica, in ciuda problemelor tehnice pe care le-au avut, au dat bine pe scena. Muzica lor te duce cu gandul la Haggard, poate ar trebui sa fie putin mai originali. Daca vreti parerea mea, ar trebui sa mai lucreze la sincronizare. Mai multe despre ei aici si aici


Theatres des Vampires- si in sfarsit capul de afis din seara asta. Trupa de italieni chiar au facut spectacol, intr-adevar solista a facut valuri printre tinerii  incinsi deja...Mai bine de o ora jumatate au cantat si au incins atmosfera cu melodii de pe ultimul lor album cat si melodii mai vechi. Mai multe despre ei  gasiti aici.Deci....imi place muzica buna cantata live...prefer rock-ul si nu numai...Mi-a placut foarte mult afisul pe care il aveau cei ce vindeau materiale promotionale cu cei de la Theatres des Vampires..." Ne cerem scuze CD-urile cu manele s-au terminat!" :)))


A..si ca sa am seara mai frumoasa, am prins si o pana de chitara de la ei ;). Am asezat-o frumos langa cea de la Bonfire si mi-am adus iar aminte ca nu am reusit sa prind niciuna de Metallica...

2 comentarii:

Dorel spunea...

PAna acum vreo 6 ani nu intelegeam rock-ul. Insa mi-a intrat usor in sange. Ca alte tipuri de muzica buna, se asculta cu sufletul. Cat despre manelisti, multa sanatate... :))

Lucica spunea...

si eu de cativa ani am inceput sa merg la concerte de rock, dar ascult de prin liceu trupe clasice precum Metallica, AC/DC, Bon Jovi, Scorpions, etc. Nu imi place rock-ul acela dur prefer gothic rock, balade rock, rock cu influente simfonice.. :).

@templatesyard