Rigoletto - Lucica Radu

duminică, 13 martie 2011

Rigoletto


O seara frumoasa la Opera petrecuta alaturi de Iusti, multumita celor de la SmartWoman. Daca vrei sa te rupi cateva ore de nebuneala Bucurestiului este ideal sa dai o fuga la Opera..lume frumoasa...eleganta...stilata...o lume in care ai vrea ca timpul sa se opreasca in loc...Rigoletto este un spectacol ce ne-a aratat inca o data ca razbunarea este arma pe care nu trebuie sa o folosesti niciodata si in care iubirea a fost pusa pe primul loc chiar daca nu a fost implinita pe pamant.
Un debut frumos al prim-solistei ce a interpretat rolul Gildei, fata lui Rigoletto- Iulia Dan, o voce si o frumusete calda si unica. Iar Eugen Secobeanu in rolul lui Rigoletto, o voce frumoasa si o interpretare plina de emotie. Sala Operei a fost plina..aplauzele au curs act dupa act..iar la final sala aplauda in picioare...in delir. Daca pana acum ma intrebam de ce sa te faci artist in Romania unde nu ai nicio sansa sa te descurci financiar..aseara am inteles si mai bine...Oamenii astia muncesc pentru aplauzele de final...pentru sala plina si in delir dupa spectacolele lor...acolo este satisfactia. Un mare BRAVO pentru toti cei ce au jucat aseara in Rigoletto. Promit sa revin si la alte spectacole.

Si ca sa termin acest post cu un mic slogan mentionat de Iusti, voi spune si eu: Pentru sanatatea dumneavoastra mintala, mergeti cel putin o data pe luna la opera, opereta, balet sau teatru!"

2 comentarii:

Dorel spunea...

Ma bucur sa aflu ca exista oameni pasionati de cultura, in special de muzica clasica. Ce-i drept., imi place opereta, opera inca nu o inteleg. De-ar fi mai multi tineri interesati sa-si cultive bibilica...

Lucica spunea...

:) Rigoletto este mai mult Opereta...incearca sa mergi sa il vezi...o sa iti placa! :)

@templatesyard