Pierdut romantism...il declar nul! - Lucica Radu

luni, 14 februarie 2011

Pierdut romantism...il declar nul!


Povesti de iubire...planuri de party pentru la noapte...cadouri kitch-oase....lenjerii sexi...toate pentru o zi care nici macar nu ne apartine...O sarbatoare ce a devenit un eveniment de marketing din ce in ce mai mult promovat si la noi in ultimii ani. De ce trebuie sa iti demonstrezi dragostea doar intr-o zi...de ce un cadou simbolic iti confirma iubirea partenerului? Cam multe intrebari pentru o zi asa insemnata...si totusi DE CE?

Daca iti pierzi acea doza de mister a relatiei si te plafonezi oferind cadouri si recompenze sentimentale doar in zile  bine stabilite in calendar atunci mai bine nu mai ai o relatie! Este mai frumos sa surprinzi acea sclipire din ochii partenerului atunci cand primeste o mica atentie neasteptata. Cred ca este sentimentul cel mai frumos!

Eu sunt mai insensibila astazi si nu pentru ca nu iubesc ci pentru ca nu suport toata aceasta lume prefacuta! Si sunt multi....mult prea multi....Asa ca astazi deviza mea este: Pierdut romantism...il declar nul!

3 comentarii:

Dara spunea...

+1
Detest sarbatorile astea care ii fac pe multi sa se poarte total aiurea. Asa ca, r.i.p. V.day, Dragobetele si pentru ca sunt odioasa, r.i.p. 1&8 martie. :))

Lucica spunea...

:))) Hai mai..de 1&8 Martie chiar e placut sa fii rasfatata :))) Vine primavara....flori multe...meritam si noi acolo ceva al nostru :D.

Dara spunea...

Pai cu ce ma incalzeste pe mine daca ma rasfata doar la inceputul lui martie si restul anului ma ignora? Asa ca prefer sa nu fiu rasfatata in exces in zilele sus amintite, dar sa am parte de aceeasi atentie tot anul. :D

Te-am avertizat ca sunt odioasa! =))

@templatesyard