Deci...NU - Lucica Radu

luni, 31 ianuarie 2011

Deci...NU


Incerc sa imi dau seama ce se intampla cu tineretul din jurul meu... eu nu sunt in masura sa judec..insa eu NU inteleg...Azi dimineata am aflat de inca o sinucidere la metrou, intamplator o prietena de a mea o cunostea pe fata respectiva...Toata lumea e socata....si totusi  nu gasim raspunsuri la faimoasa intrebare DE CE?. E un trend sa te sinucizi aruncandu-te in fata metroului sau este o moda sa te droghezi si sa te imbeti...Tinerii iubesc extremele...insa nu cele pozitive...Auzind atatea in jurul meu ma cutremur...si incerc sa imi dau seama ce se petrece si nu reusesc sa pricep...Toti avem probleme...mai mici sau mai mari...si incetul cu incetul se rezolva toate intr-un fel sau altul... DE CE se apeleaza la alternativa cea mai la indemana?

In miez de iarna...ma simt oarecum depresiva...poate sunt chiar mai ingaduitoare cu cei din jur si uneori chiar sunt exagerat de fericita...Sunt un om al extremelor..."moody" cum m-ar caracteriza un coleg prin prizma zodiei si al caracterului meu...dar extreme normale si logice... Exagerez de multe ori si sunt luata drept un om prea rational de catre unii...multi cred ca sunt din piatra ( culmea este ca nu sunt!), am si eu sentimente inca prea multe as putea spune...Dar le arat mai putin...am cortina trasa de multe ori... Imi pare rau insa ca am ranit poate prin aceast atitudine pe multe persoane...nu a fost cu intentie...asa sunt eu!

Deci...asa NU...Dragii mei prieteni si cunoscuti...oameni vechi si noi...va rog din suflet iubiti-va mai mult si incercati sa le explicati si celor de langa voi ca sinuciderea nu este cea mai buna solutie!

O lacrima se scurge incet....pentru voi cei ce ati pierit prea repede din calea vietii!


2 comentarii:

Dara spunea...

Nu cred că există un răspuns potrivit pentru toate aceste cazuri. Nu ştiu de unde atâta curaj... sau de unde atâta laşitate...
Am fost şi eu adolescentă, am avut şi eu stări specifice, dar nu pot înţelege ce se poate întâmpla în mintea cuiva care decide să termine în felul acesta cu tot.

De cazul de care vorbeşti nu am auzit, sunt cam în urmă cu ştirile zilele astea, însă... păcat de-o viaţă irosită...

Lucica spunea...

Nici eu nu stiu Dara de unde atata curaj sau lasitate...ce-i drept exista...:|

Uite si cazul aici: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/tanara-care-s-a-sinucis-duminica-la-metrou-cu-cateva-ore-inainte-sa-moara-oamenii-sunt-rai-si-fac-mult-rau-146783.html

@templatesyard