Doua cuvinte despre RoNewMedia - Lucica Radu

joi, 11 noiembrie 2010

Doua cuvinte despre RoNewMedia

Oare vom realiza vreodata ca noi suntem mici...si oricat ne-am da mari...tot mici ramanem...?! O lectie de transparenta si profesionalism pe care am vazut-o din partea unor oameni ce reprezentau companii mari precum: Google, Yahoo, Facebook sau Orange in cadrul RoNewMedia mi-a dat de inteles inca o data, ca noi romanii mai avem multe de invatat pana vom ajunge la un asemenea nivel... :|

Pe cat de slaba a fost organizarea evenimentului in sine pe atat de multa informatie de buna calitate s-a "share-uit" in cadrul evenimentului. Au fost doua zile pline de conferinte si workshop-uri...Punctul de atractie a fost Workshop-ul de azi tinut de Mark Cowan (Emerging Markets EMEA, Facebook), recunosc ca pentru mine workshop-ul tinut de Steffen Erhardt de la Google mi-a adus mult mai multa informatie noua, detaliile privind Facebook-ul le stiam in mare...:). Oricum a fost pentru prima oara in Romania cand un reprezentat Facebook a venit sa tina o conferinta in cadrul unui eveniment, poate si din aceasta cauza prezenta la workshop a fost intr-un numar mare.

Sa speram ca la anul RoNewMedia va avea o organizare mai buna...si invitati speciali la fel de buni...Dar cine stie...ce se mai intampla in lumea publicitatii online intr-un an...?!

6 comentarii:

Allesssia spunea...

You seem to live a different life. I'm proud of you,sis.

Lucica spunea...

:) doar par ca traiesc o alta lume...de fapt e aceiasi :P. Din fericire pentru mine ajung la astfel de evenimente ce imi deschid un pic orizonturile...:). Hugs!

Allesssia spunea...

cel putin nu esti blocata intr-o monotonie si poti indrazni sa speri la altceva

Lucica spunea...

Da sis...asa pare insa tot intr-o monotonie sunt prinsa...oricat as incerca sa ies din ea...nu reusesc :|

Madalin Ciortea spunea...

Iti dau dreptate, suntem pitici, cred ca nici macar ca piata de desfacere nu mai contam aproape deloc, noroc ca pe share apare (fortuit?) putina dascalire luminoasa.

Lucica spunea...

:) daca i-ai fi vazut pe ai nostri oameni ce conduc agentii mari de publicitate in Romania...ce importanti vroiau sa para...Iar cei de afara..oameni care ne au la degetul mic cel mult la capitulul industrie publicitara...erau foarte transparenti si relaxati...

Dar astia suntem noi romanii... :|

@templatesyard