Inceput de sfarsit... - Lucica Radu

miercuri, 6 octombrie 2010

Inceput de sfarsit...

Un inceput de toamna ce arata mai mult a inceput de iarna...niste pasari zgribulite incearca sa se alinieze in stol sa isi croiasca drum spre tarile calde caci aici nu mai e de stat..Hmm..ce fel suna..aici nu mai e de stat... :| Ganduri amestecate...un gust amar lasat in urma de evenimentele din ultima vreme...si un dor de duca spre o zona cu un soare bland si multe floricele..
Asa sunt eu....mai boema...mai visatoare...acolo undeva intr-un sertar ascuns sta si optimismul...candva era iesit la suprafata si zburda prin jurul meu. Acum...simt doar multe goluri in jurul meu...parca si cei de la care ma hraneam cu fericire si ei au inghetat...Norocul meu ca inca ma mai bucura lucruri marunte..precum un catel ce vine sa se joace cu mine...o floare viu colorata pe noptiera sau o imbratisare de la persoana iubita.
Cand vezi in jurul tau nu mai rautate...oameni disperati pentru propriul lor interes si o lipsa totala de caldura sufleteasca nu iti mai vine sa simti nimic...devii imun incet...incet...
Oare exista ceva pe lumea asta ce ar putea extermina rautatea si prefacatoria?

Un comentariu:

ZuZu spunea...

Da exista, Dumnezeu...numai el poate...Pana si pasarile se indreapta spre tari mai bune...

@templatesyard