decembrie 2009 - Lucica Radu

duminică, 27 decembrie 2009

Accidental husband :)

Hmmm...buna replica :"Trebuia sa te cer de nevasta acum mult timp in urma,/ Poate am pierdut ocazia"

Accidental husband - http://www.youtube.com/watch?v=JU8MCA3f7TE&feature=fvw

duminică, 20 decembrie 2009

Dincolo de vise...


M-am trezit...si ti-am auzit suspinul...am crezut ca e un vis, dar erai chiar tu. Dincolo de lumea asta nebuna, parca erai o fantasma...sau parca erai viu. Am incercat sa ma ridic ...dar trupul imi era greu...am incercat sa intind mana catre tine, dar nu te ajugeam....


Cine esti tu...de in asta seara imi tulburi linistea interioara, si ma strapungi....si ma infiori....si-apoi ma mangai si ma adori....De unde ai aparut tu inger bland...nu-ti era bine in ceruri...mai bine ti-e aici?! De m-ai lasa macar o clipa sa te ating...as stii ce esti de fapt...Sau, ti-e teama sa te ating?!


Se simte ca o boare in camera acum...te vad printre gene...si incerc ca sa te simt...De-as putea sa te sarut o data...n-as mai simti asa fiorii ce nu-mi dau pace...


Oh...tu inger de dincolo de vise...nu pleca..mai stai o clipa...sa pot sa te ating....

duminică, 13 decembrie 2009

Campanii de publicitate integrate online – mobile: cu Dan Virtopeanu(Voxline)


Vreau sa va prezint o emisiune interesanta preluata de la Radio Lynx despre marketing si campaniile integrate...Enjoy it!


"Multi marketeri cauta mediul perfect de comunicare pentru a-si concentra exclusiv atentia intr-o singura directie. Contrar asteptarilor multora, campaniile multi si cross channel au inca o rata de succes mai buna decat campaniile executate pe un singur canal. Mediul online poate fi integrate excelent cu alte medii de comunicare pentru a creste rezultatele unei actiuni de comunicare.
Una dintre optiunile la indemana este mobile marketingul. Discutam cu Dan Virtopeanu de la Voxline despre campanii integrate online – mobile, despre avantaje, optiuni, tips & tricks si puncte de plecare. Si binenteles, punem accentul si pe cateva studii de caz si particularitatile observate din experienta."


Continuarea aici:

@templatesyard